Blog

    Så langt så godt; men meget kan ske endnu. 10 minutter efter skrev Michele tilbage til mig, at hendes billede var blevet slettet af Kostbars administrator. Som det så flot blev sagt i aftes: "De svindlede, men Malene blev vinder af et opgør med et stereotypt kvindesyn og transforbi."). Hans mail er: Kære Anders Hjort, i starten af marts måned havde vi en korrespondence vedr. Det blev ikke Anders Hjort, men hans kollega på Politiken Birgitte Kjær som tog sagen. Kostbar skrev i en kommentar i samme artikel at "Michele's billede er ikke blevet slettet. Artikel i Politiken af Birgitte Kjær: Tip os: Kender du denne mystiske unge kvinde? Hvad der så sker på Kostbar i morgen når vinderen skal kåres står endnu hen i det uvisse. Da Michele gik ind og skrev på Kostbars hjemmeside og beskyldte dem for at være transfjentlige, bakkede jeg hende naturligvis op; men begge vores kommentarer blev slettet for øjnene af mig! Jeg har tidligere omtalt Kostbars konkurrence, hvor der udloddes et par siliconebryster til den heldige vinder.

    Garten fri film biograf i nykøbing f

    Maj skrevet denne henvendelse til journalist Anders Hjort på Politiken; men 1 fugl gør det jo ikke alene. Artikel i Kristeligt Dagblad af John Engedal Nissen: Konkurrence om silikone-bryster afsluttet i kaos Pressemeddelelse fra Radikal Ungdom: Transfobi er diskrimination De svindlede, men Malene blev vinder af et opg?r med et stereotypt kvindesyn og transforbi Hvis jeg. Så kan de lære det, kan de! Det hjalp altså at gå direkte i lag med dem. 28 maj, 2012. Bar snyder os i brystkonkurence og inden aften havde Michele haft kontakt til Ekstrabladet, som bragte et direkte interview med hende, samt et andet med den noget beklemte ejer af Kostbar, Thomas Søgaard-Andersen. Maj 2012, som forventet manipulerer Kostbar med konkurrencen om gratis silikonebryster. Maj 2012, opfølgende artikler i både Ekstra Bladet og Politiken. Det der startede som en vittighed blev pludselig til en fælles oplevelse af den skjulte diskrimination af transkønnede. Michele er jo ikke tabt bag en vogn, så hun kontaktede øjeblikkelig journalist Anders Hjort, som havde skrevet den første omtale af konkurrencen i Politiken, og fortalte hvad der var sket, og han lovede at følge hendes historie.

    : "Jeg fik den ide, at vi kunne taeppebombe Kostbar med transk?nnede deltagere. Et par timer senere modtog jeg en mail fra Morten Emmerik Wøldike, Sex Samfund, som var blevet opmærksomme på problematikken om transpersoner, der bliver ekskluderet fra Kostbars konkurrence om silikonebryster. Pudsigt nok var alle vore 6 deltagere forsvundet igen næste morgen. Indtil videre er der altså igen 3 transkønnede deltagere, nemlig Björk Sigrid Lund, Malene Andreasen og Malene Lang Hansen. Det lykkedes dog 3 transkønnede at hænge på, og i tiden op til konkurrencens afslutning den. Alle de andre har jo 2 i forvejen, og Michele har ikke nogle! Og det er værd at huske næste gang vi har en mærkesag vi vil have bragt ud i medierne. Dejligt med journalister som griber historien med det samme. Jeg har den.


    Maj 2012 og skrev artiklen. Den erfaring kan vi bruge positivt fremover. I løbet af dagen lykkedes det os at få 6 transkønnede til at deltage; men sent på aftenen valgte ejeren af Kostbar, Thomas Søgaard-Andersen, at flytte konkurrencen fra Facebook over på barens egen hjemmeside "på grund af den store interesse" som independent escort copenhagen eb massageannoncer han skrev. Pressen var med os og forsvarede vores ret til at deltage på lige fod med alle andre! Malene Lang Hansen og Vibe Grevsen som begge var blevet slettet i nattens løb, kontaktede også Politiken, hvilket førte til denne artikel.